Pizza Miesiąca
Pizza z dziczyzną
Wędliny wolne od antybiotyków, sztucznych dodatków, chemicznych konserwantów, z mięsa niehodowlanego, a prosto z lasu, spod noża myśliwego, który nie tylko łowi dziką zwierzynę, ale i własnoręcznie przerabia dla nas na najzdrowsze wyroby z naturalnymi przyprawami.
Przy każdej okazji życzymy sobie zdrowia, ale czy o nie tak naprawdę dbamy? Dla nas Wasze zdrowie i dobre samopoczucie są priorytetem, dlatego ciągle poszukujemy zdrowych rozwiązań. Tym razem wychodzimy z propozycją pizzy, której niczego niezdrowego nie można zarzucić. Na naszej najnowszej pizzy miesiąca królują dwa główne składniki: kiełbasa podsuszana z jelenia i kabanosy z sarny. Wędliny są w 100% naturalne. Do tego borowik szlachetny, mix cebuli czerwonej i białej, a wszystko na sosie miodowo-musztardowym. Pizza wybornie smakuje ze słodko-kwaśnym sosem żurawinowym lub chrzanowym o ostrzejszym charakterze.